| 
 
| 
 
 
 | 
 
ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA | 
 
  | 
SonaY 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.07.2005 
Mesajlar: 262 Şehir: Diyarbakır | 
Kısa URL: https://ml.md/lc57966 
Gönderme Tarihi: 01.Arl.2010 
3,520 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet çipura
 
2 defne yaprağı
 
asma yaprağı
 
tane karabiber
 
1 limon dilimi
 
Garnitürü için:
 
yeşil soğan
 
turp
 
havuç
 
maydanoz
 
ıspanak
 
 
İlk olarak balık asma yaprağının tuzu göz önünde tutularak tuzlanır. Balığın karın kısmına karabiber, defne yaprağı ve limon dilimi konur. Daha sonra balığın yüzeyi yağlanır. Diğer taraftan asma yaprakları yanyana üst üste gelecek şekilde dizilir.balık asma yapraklarına sarılarak ızgarada pişirilir.pişince yanında salatası ile servis yapılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |