|
Arpa ve Tel Şehriyeli Pilav |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc47978
Gönderme Tarihi: 02.Mar.2010
2,136 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
1 su bardağı Bizim Mutfak Arpa Şehriye
1 su bardağı Bizim Mutfak Tel Şehriye
2 çorba kaşığı Teremyağ
3 su bardağı sıcak su
1 adet Bizim Mutfak Tavuk Bulyon
Pilav tenceresinde Teremyağ’ı eritin. Arpa şehriyeleri ekleyip rengi değişene dek kavurun. Tel şehriyeyi ilave edin. Birkaç kez karıştırdıktan sonra 1 bardak sıcak suda eritilmiş tavuk tablet ve kalan suyu ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca ateşi kısın ve suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alın. 10 dakika kadar demlendirdikten sonra sıcak servis yapın.
ML® Arpa Şehriye Pilavı için tıklayın
|
|