| 
 
 
 | 
Arpa Şehriyeli Kabaklı Karnabahar Graten | 
  | 
gülibik 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.05.2019 
Mesajlar: 27 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc142971 
Gönderme Tarihi: 24.May.2019 
896 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
300 gram arpa şehriye
 
4 çorba kaşığı mascarpone peyniri
 
75 gram rendelenmiş parmesan
 
2 yemek kaşığı kıyılmış badem
 
2 çorba kaşığı ekmek kırıntısı
 
1 karnabahar
 
Yarım balkabağı
 
1 yemek kaşığı sıvı yağ
 
 
Fırınınızı 180 derece ısıtın. Karnabaharı ve kabağı yağlanmış fırın tepsisine yayın. 25 dakika boyunca kendini salana kadar pişirin.
 
Daha sonra fırında arpa şehriyenizi pişirin. Üzerine mascarpone ve parmesanı koyun ve karıştırın. Bu karışımı kabak ve karnabaharla karıştırıp iyice çevirin. Üzerine bademleri ve ekmek kırıntısını ekleyip parmesanın kalanını dökün.
 
20 dakika daha fırınlayın ve servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |