|
Arnavut Biberli Süt Marineli Izgara Tavuk Kanatları |
|
Somuncu
Türkçe Admin
Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc158935
Gönderme Tarihi: 21.Tem.2021
358 defa indirildi / yazdırıldı
|
10 adet tavuk kanat
1.5 su bardağı süt
4 adet Arnavut biberi
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Arnavut biberlerini ufak doğrayın. Sütü bir ocağa koyun ve içerisine Arnavut biberlerini atıp bir taşım kaynatıp soğutun. Sütü süzün. Tavuk kanatlarına her iki tarafından birer çizik atın. Tavuk kanatlarını süte yatırarak 1 saat kadar bekletin. Marinasyondan aldığınız tavuk kanatlarını bir peçete ile kurulayın. Üzerlerine tuz ve karabiber serpip biraz zeytinyağı gezdirin. Izgara tavasında önlü arkalı pişirip servis edin.
|
|