| 
 
| 
 
 
 | 
 
Armutlu Krep | 
 
  | 
Cankat 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 04.04.2009 
Mesajlar: 725 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc104927 
Gönderme Tarihi: 04.Şub.2015 
1,692 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 su bardağı un
 
6 çorba kaşığı süt
 
6 çorba kaşığı su
 
1 adet bütün yumurta
 
1 adet yumurta sarısı
 
1 yemek kaşığı margarin
 
İçi için:
 
4 adet armut 
 
3 çorba kaşığı kaymak
 
Üzeri için:
 
1 kase çikolata sos
 
 
Margarin haricindeki tüm krep malzemesini geniş bir kaba alıp iyice çırpın. Oda sıcaklığında 30 dakika dinlendirin. Yapışmaz yüzeyli tavada çok az miktardaki sana margarin eritin . Krep hamurundan bir kepçe alıp, tavada önlü arkalı kızartın. Krep hamurunun tümü bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Armut ların kabuğunu soyun. Dilimleyip, kendi suyunda pişirin. Kreplerin içine kaymak sürüp, pişen armut dilimlerini yerleştirin. Rulo yapıp, çikolata sos ve reçel ile servis yapabilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Armutlu Krep Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |