| 
 
| 
 
 
 | 
 
Armut Salatası | 
 
  | 
meridyen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.01.2010 
Mesajlar: 44 Şehir: Rize | 
Kısa URL: https://ml.md/lc46236 
Gönderme Tarihi: 17.Oca.2010 
2,906 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 orta boy armut
 
50 gr. soyulmuş antepfıstığı
 
10 tane mürdüm eriği
 
2 limonun suyu
 
1 kaşık vanilya
 
3 çorba kaşığı toz şeker
 
 
Yıkanan armutların çekirdekleri çıkarılarak, ufak dilimler halinde kesilir. Erikler de aynı şekilde temizlenir ve kesilir. Bir tabağa döşenir. Üzerine ayrı bir tabakta hazırlanmış olan limon suyu, vanilya ve şeker karışımı dökülür. Üstü antepfıstıkları ile süslenir. 15 dakika buzdolabında bekletilir, sonra servis yapılır.
 
 
 ML® Dizme Armut Tatlısı için tıklayın
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Armut Salatası Tarifleri Ayva Tatlısı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |