Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kurutma Tarifleri > ARMUT KONSERVESİ (1 adet - 92,410 defa bakıldı)

ARMUT KONSERVESİ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Dondurulma Tarifleri
Konserve Tarifleri
Kurutma Tarifleri
Salamura Tarifleri
Turşu Tarifleri
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


ARMUT KONSERVESİ

vardar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.02.2007
Mesajlar: 394
Kısa URL: https://ml.md/lc11924
Gönderme Tarihi: 10.Şub.2007
4,237 defa indirildi / yazdırıldı




Armutların çok olgun ve yumuşak çeşitleri konserve olamaz. Biraz hamca olan sonbahar armutları iyice yıkandıktan sonra kabukları soyulur. Büyük olanları ikiye ayı-rılarak çekirdekleri ve çekirdek yatakları çıkarıMr; küçük olanları ise bütün bırakılır, özel aletiyle sadece çeklrdeklerlyle çekirdek yatakları çıkarılır. Kabukları soyulan armutlar kararmamaları için hemen % 1 oranında tuzlu suya atılır. Armutların ayıklanmaları sona erince bunlar orta şuruba atılır ve 2 - 3 dakika kadar kaynatılır. Kavanozlara güzelce yerleştirildikten sonra kaynar şurubu da üstüne dökülür. Bundan önceki tariflerdeki gibi havası çıkarıldıktan, ağzı temiz bir bezle silindikten sonra kavanozların kapakları örtülür ve bunlar pastörizasyon kazanlarına yerleştirilir. 25 dakika kadar kaynatılıp pastörize edildikten sonra çıkarılır, aralıklı olarak tahtaların veya kuru bezlerin üzerlerine yerleştirilir. Soğuyunca vidalı bilezikleri ya da maşaları çıkarılır, etiketlenir ve kilere kaldırılır.


ML® Şeftali Konservesi için tıklayın






ARMUT KONSERVESİ Tarifleri Kurutma Tarifleri



(1 adet ARMUT KONSERVESİ 92,410 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort