| 
 
| 
 
 
 | 
 
ARMUT HOŞAFI | 
 
  | 
maxi 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.08.2010 
Mesajlar: 38 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc54839 
Gönderme Tarihi: 23.Ağu.2010 
2,942 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Bir kâseye şeker koyunuz. Armutları soyup 4 parçaya ayırarak çekirdeklerini çıkarınız. Aralarına birkaç karanfil koyunuz, şekerini üstüne döşeyiniz. Üzerine kaynar su döküp kapayınız. İyice soğuyunca armutları hoşaf kâsesine alınız. Şerbeti süzüp üzerine dökerek servis yapınız.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
ARMUT HOŞAFI Tarifleri Osmanlı Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |