| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Antepfıstıklı Katmer Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Antepfıstıklı Katmer |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc50318 Gönderme Tarihi: 12.Nis.2010
 2,188 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzeme:
 İç Malzeme için :
 8 çorba kaşığı antepfıstığı içi
 250 gram kaymak
 4 kahve fincanı toz şeker
 Hamuru için :
 400 gram Bizim Mutfak Un
 2 çay kaşığı Tuz
 240 ml su
 
 Elenmiş un, tuz ve suyu hamur yoğurma kabında pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru dört eşit parçaya ayırın. Un serpilmiş tezgahın üzerinde oklava yardımıyla hazır yufkadan biraz daha ince olacak şekilde açın. Yufkanın üzerine sırasıyla tozşeker serpin, fındık büyüklüğünde kesilmiş kaymak parçaları ve antepfıstığı içi yayın. Zarf şeklinde katlayın. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında hamur kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |