2 adet yumurta
 
Yarım paket margarin
 
1 çay bardağı irmik
 
1 çay kaşığı toz anason
 
1 çay bardağı yoğurt
 
1 paket kabartma tozu
 
1 çorba kaşığı pudra şekeri
 
Alabildiği kadar un
 
Üzeri için:
 
Badem
 
Şerbet için:
 
3 su bardağı şeker
 
3 su bardağı su 
 
Yarım limon
 
 
Şerbet kaynatılır, soğumaya bırakılır. Yumuşak margarin ve diğer malzemelerle orta sertlikte bir hamur yapılır. Ceviz kadar parçalar alınır, yuvarlanır, tepsiye dizilir. Üzerlerine 1'er badem bırakılır. 185 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Fırından çıktıktan 5 dakika sonra şerbet gezdirilir.
 
 
 
  
 |