| 
 
 
 | 
Anasonlu Hamur Kızartması | 
  | 
paraf 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.12.2012 
Mesajlar: 65 Şehir: Eskişehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc84458 
Gönderme Tarihi: 15.Arl.2012 
2,060 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet ekmek hamuru
 
Yarım demet maydanoz
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
1 çorba kaşığı anason
 
Kekik
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Hamuru yoğurma kabının içine alın. Üzerine soğanı ince ince rendeleyip ekleyin. İki çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip iyice yoğurun. Diğer tarafta kıyılmış maydanozu, dövülmüş anasonları da içine ekleyip yoğurun. Üzerine baharatları ilave ederek ocaktan alın. Bu karışımı elinizle koparttığınız hamur parçalarının içine azar azar yerleştirip hamurla kaplayın. Kızgın yağda kızartıp servis tabağına alın. Sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |