Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Elmasiye Tarifleri > Altın Sarısı Krema (1 adet - 61,030 defa bakıldı)

Altın Sarısı Krema


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Altın Sarısı Krema

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc61957
Gönderme Tarihi: 03.Nis.2011
2,717 defa indirildi / yazdırıldı




60 gr (1/4 su bardağı) toz şeker
5 yumurtanın sarısı
375 gr (1+1/2 su bardağı) krema (kaynatmadan ısıtılmış)
1 tatlı kaşığı vanilya esansı
60 gr (1/3 su bardağı) toz şeker

Şeker ve yumurta sarılarını, büyük bir kasede, yumurta teli ile, açık bir renk alıp pürtüksüz olana kadar çırpınız. Yavaş yavaş ısıtılmış kremayı ekleyiniz. Karışımı büyük bir tencereye boşaltıp, ağır ateşte, tahta kaşıkla sürekli karıştırarak, kaşığın üstünü kaplayacak koyulukta olana kadar pişiriniz. (Kremayı kaynatmamaya dikkat ediniz.) Tencereyi ateşten alıp, kremayı 1-2 dakika dövdükten sonra, vanilya esansını katınız.
Kremayı tek kişilik sufle kaselerine yada büyük bir servis kasesine süzüp, biraz ılınmaya bıraktıktan sonra, buzdolabında 2 saat soğutunuz.
Önce ızgaranızı iyice kızdırınız. Sufle kaselerini yada servis kasesini buzdolabından çıkarıp, üstüne kalın bir tabaka halinde toz şekeri döşeyiniz.
Kaseleri tepsiye koyup ızgaraya yerleştiriniz. Şeker eriyip karamelleşinceye kadar yakmadan pişirip, ızgaradan alarak servis ediniz.






Altın Sarısı Krema Tarifleri Elmasiye Tarifleri



(1 adet Altın Sarısı Krema 61,030 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort