| 
 | 
| Akciğer Kavurması (Bayburt) | 
|  | acara Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 04.07.2005
 Mesajlar: 143
 Şehir: Mordoğan
 | Kısa URL: https://ml.md/lc39999 Gönderme Tarihi: 26.Ağu.2009
 7,431 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 500 gram akciğer
 2 adet çarliston biber
 2 adet domates
 2 adet kuru soğan
 3 çorba kaşığı tereyağı
 Tuz
 Kırmızı biber
 
 Ciğeri bütün olarak tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanmış ciğeri ince ince doğrayın. Tereyağını tencerede eritin. Ciğeri soğanla birlikte kavurun. Üzerine ince kıyılmış çarliston biberlerini ve domatesi ekleyin. 10 dakika kavurun. Tuz ve kırmızı biberle lezzetlendirerek servis yapınız.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |