Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Profiterol Tarifleri > Ahududulu Dikey Pasta (1 adet - 453 defa bakıldı)

Ahududulu Dikey Pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ahududulu Dikey Pasta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168231
Gönderme Tarihi: 30.Ekm.2022
155 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Pandispanya:
1,5 su bardağı un
1 poşet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
4 yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1 yemek kaşığı Dr. Oetker Pudra Şekeri
Dolgu:
1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kreması
1,5 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
50 g yumuşak margarin
1 su bardağı ahududu
1 su bardağı kabuksuz badem
Süslemek için:
1 poşet Dr. Oetker Pasta Süsü - Kalp

32x40 cm boyutlarında pişirme kağıdı kesin ve fırın tepsisine serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 200 °C
Turbo pişirme: 190 °C
Un ve hamur kabartma tozunu bir kaba alın ve karıştırın. Yumurta ve toz şekeri ayrı bir çırpma kabına alıp mikser ile yaklaşık 5 dakika çırpın. Şekerli vanilin ekleyip kısa bir süre daha çırpın. Hazırladığınız un karışımını azar azar ekleyerek çırpmaya devam edin. Hamuru kenarlarında 1 cm boşluk kalacak şekilde pişirme kağıdının üzerine yayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 7 - 8 dakika
35x45 cm boyutlarında pişirme kağıdı kesin ve üzerine 1 yemek kaşığı pudra şekerini serpin. Fırından çıkardığınız pandispanyayı bekletmeden hazırladığınız pişirme kağıdının üzerine ters çevirerek koyun ve soğumaya bırakın.
Soğuyan pandispanyayı pişirme kağıdından dikkatlice ayırın. 8 cm genişliğinde 4 adet şerit olacak şekilde kesin.
Pasta kremasını margarin ve süt ile tarifine göre çırpın. Düz bir servis tabağına kenarlarından taşacak şekilde streç film serin. Pandispanya şeritlerinin üzerine 0,5 cm kalınlığında pasta kreması sürün. Üzerlerine ahududuları ve ikiye bölünmüş bademleri sıralayın. Pandispanyalardan birini kısa kenarından başlayarak rulo şeklinde sarın. Sarmayı tamamlayınca ikinci bir şerit ile birleştirip üzerine sarmaya devam edin. Bu şekilde devam ederek tüm şeritleri sarın. Ruloyu yan yatırarak servis tabağına alın ve etrafını streç film ile kaplayın. Buzdolabına alın ve 40-45 dakika bekletin. Kalan pasta kremasını pastayı kaplamak için buzdolabında bekletin.
Pastadan streç filmi çıkarın. Beklettiğiniz kremayı mikser ile kısa bir süre çırpın ve pastayı kaplayın. Tekrar buzdolabına alın ve 1 saat bekletin. Pasta süsleri ile süsleyin ve servis yapın.







Ahududulu Dikey Pasta Tarifleri Profiterol Tarifleri



(1 adet Ahududulu Dikey Pasta 453 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort