|
|
AĞAÇ ÇİLEKLİ PANÇ |
|
Turist Ömer
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.05.2005
Mesajlar: 81
|
Kısa URL: https://ml.md/lc10978
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2007
4,390 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
1 bardak su
1 kahve kaşığı tarçın
4 adet karanfil
1/2 su bardağı şeker
2 bardak ağaç çileği suyu
1/2 bardak portakal suyu
2 çorba kaşığı limon suyu
1/2 çay kaşığı zencefil
Yapılışı:
Su, şeker ve baharatı bir kaba koyarak hafif ateşte karıştırarak beş dakika kadar kaynatın. Sonra şekerli suyu süzün ve soğumaya bırakın. Soğuyunca meyva sularını ve limonu ilave edin. Ağzı geniş bir sürahiye bol buz koyup karışımı buzların üstüne dökün. Sürahi buğulanınca servis yapın.
|
|
AĞAÇ ÇİLEKLİ PANÇ Tarifleri Vişne Suyu Tarifleri
|
|