| 
 
| 
 
 
 | 
 
AĞAÇ ÇİLEKLİ PANÇ | 
 
  | 
Turist Ömer 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.05.2005 
Mesajlar: 81
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc10978 
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2007 
4,570 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzeme:
 
1 bardak su
 
1 kahve kaşığı tarçın
 
4 adet karanfil
 
1/2 su  bardağı  şeker
 
2 bardak  ağaç   çileği suyu 
 
1/2 bardak   portakal   suyu 
 
2 çorba  kaşığı  limon  suyu 
 
1/2 çay kaşığı zencefil
 
 
Yapılışı:
 
Su, şeker ve baharatı bir kaba koyarak hafif ateşte karıştırarak beş dakika kadar kaynatın. Sonra şekerli suyu süzün ve soğumaya bırakın. Soğuyunca meyva sularını ve limonu ilave edin. Ağzı geniş bir sürahiye bol buz koyup karışımı buzların üstüne dökün. Sürahi buğulanınca servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
AĞAÇ ÇİLEKLİ PANÇ Tarifleri Boza Tarifleri
 | 
 
 
 
 |