| 
 
 MALZEME LİSTESİ
 1 adet orta boy tavuk
 1 su bardağı yoğurt
 2 yemek kaşığı sıvıyağı
 1 yemek kaşığı tatlıbiber salçası
 4 çay kaşığı kuru kekik
 1 tatlı kaşığı pul biber
 1 tatlı kaşığı tuz,karabiber
 
 YAPILISI
 Tavuğu kemikleriyle birlikte iri parçalar halinde parçalayın ve yıkayıp süzün.
 Yoğurt, kekik, sıvıyağ, pul biber, karabiber ve biber salçasını bir kapta karıştırın.
 Tavuk parçalarını bu sosta bir saat kadar bekletip kebap şişlerine geçirin.
 Kömür ızgarasında da çevirerek önlü arkalı pişirin
 Tavuk ızgarayı domatesi pirinç pilavıyla servise sunabilirsiniz.
 
 
 |