|
|
Acılı Balık Yahnisi |
|
ziko
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 14.07.2010
Mesajlar: 62 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc53571
Gönderme Tarihi: 14.Tem.2010
2,268 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg beyaz etli balık flatosu
1 adet kuru soğan
3 adet iri domates
2 adet acı sivri biber
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
Fleto balık kuşbaşı doğranır. Domates rendelenir ve süzgeçten geçirilir. Tencereye sıvıyağ konur ısınınca ince kıyılmış soğan eklenir ve pembeleştirilir. Üzerine ince doğranmış biber katılır. Yumuşayınca domates ilave edilir. Bir taşım kaynatılır. Sonra balık atılır. 15 dakika kadar pişirdikten sonra pul biber, tuz ve karabiber eklenir. 15 dakika daha pişirdikten sonra eteşten alınır.
|
|
Acılı Balık Yahnisi Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
|
|