https://www.cumhuriyet.com.tr
 
 
6 yaprak milföy hamuru
 
3 yemek kaşığı toz şeker
 
2 yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş)
 
 
Yumuşayan milföy yapraklarını hafifçe açın. Üzerine erimiş yağı sürdükten sonra 1 yemek kaşığı şeker serpin.
 
Milföyün iki uzun kenarını ortaya doğru, rulo şeklinde sarın.
 
İki rulo tam ortada birleşene kadar sıkıca sarın.
 
Sardığınız ruloyu bıçakla 1 cm kalınlığında dilimleyin.
 
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve dilimlediğiniz kurabiyeleri aralıklı olarak dizin.
 
Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10 dakika, altın sarısı rengini alana kadar pişirin.
 
 
 
  
 |